SE VENDE / TE KOOP ALBERGUE en el CAMINO DE SANTIAGO, TRIACASTELA - GALICIA

CON TERRENO DE 3700 METROS CUADRADOS Y MUCHOS CASTAƑOS, MANZANOS Y NOGALES -

MET TERREIN VAN 3700 VIERKANTE METER, OMRINGD DOOR KASTANJE, APPEL- EN WALNOTENBOMEN

Nuestro inmobiliaria - onze makelaar; http://morenoinmobiliaria.com/inmueble/4916496/casa-con-finca-en-el-centro-de-triacastela-triacastela


¡Buen Camino! Spaans voor pelgrims en hospitaleros.

In 2006 werd Anita door het Genootschap van Sint Jacob, regio Oost, gevraagd of ze Spaanse les wilde geven aan pelgrims die met enige basiskennis van het Spaans de Camino wilden gaan lopen. Sindsdien heeft ze aan meerdere groepen Spaanse les gegeven en werd het idee om een Spaans taalgidsje, vol pelgrimsterminologie, te schrijven geboren.

Buen Camino is een praktische taalgids Spaans. Of je nu pelgrimeert te voet of op de fiets, of als vrijwilliger gaat werken in een herberg, de pelgrimsterminologie in deze gids zal zeker van pas komen. Hoe stel je je voor in het Spaans, wat wordt gevraagd bij jou registratie in een herberg. Of het nu gaat om het bestellen van een pelgrimsmenu, het vragen naar de juiste weg, het laten repareren van je fiets of een zieke pelgrim begeleiden naar een dokter, al deze thema’s staan in deze taalgids.

Het gidsje heeft 110 pagina’s , is slechts 10 x 15 cm., en weegt 80 gram, zodat het makkelijk mee te nemen is in de rugzak. De kosten van het gidsje zijn 15,00 euro (deze prijs is inclusief de verzendkosten van 2,50 euro).

Deze taalgids kan besteld worden bij Gabriel en Anita Martinez-Almeida, per e-mail: 31anita8@gmail.com of telefonisch: 053-4331701